​+420 777 350 000

Plnění klimatizace novým chladivem R-1234yf

V průběhu posledních dvou dekád bylo v automobilovém průmyslu pro plnění klimatizací používáno chladivo R134a. Toto chladivo bylo oblíbené pro svou spolehlivost a nízkou cenovou dostupnost. Nicméně od roku 2015 se situace změnila. Evropská unie začala klást vyšší důraz na ochranu životního prostředí a stanovila nové normy, které chladivo R134a již nesplňovalo.

V důsledku těchto nových ekologických požadavků musely automobilky přejít na nový typ chladiva, označovaný jako HFO-1234yf. Toto chladivo je nyní ze zákona povinné pro všechna nově vyráběná auta. Přestože je tato změna v souladu s cílem Evropské unie snižovat dopady automobilů na životní prostředí, představuje také novou výzvu pro automobilový průmysl.

Autoservis Global Olomouc se neustále snaží držet krok s nejnovějšími technologiemi a inovacemi v oblasti autoklimatizací. V souladu s tímto závazkem jsme začali používat nový typ chladiva HFO-1234yf pro plnění klimatizací.

Naše služby plnění klimatizace zahrnují kontrolu funkčnosti systému, vyčištění a doplnění chladiva a kompresorového oleje. Všechny tyto operace provádíme s nejvyšší odborností a péčí, abychom zajistili, že Váš vůz bude v horkých letních dnech chladný a pohodlný.

Pokud máte zájem o naše služby plnění klimatizace novým typem chladiva HFO-1234yf, neváhejte nás kontaktovat. Těšíme se na spolupráci s Vámi a na to, že Vám poskytneme profesionální a kvalitní servis.